جاهای دیدنی اصفهان بسیار زیاد هستند، بطوریکه وقتی با تور اصفهان به این شهر سفر میکنی، مثلا عینی نصف جهان را میبینی

جاهای دیدنی اصفهان

آتشگاه اصفهان

ساختمان آتشگاه در بلندترین نقطه کوه قرار گرفته است و از بیرون به شکل دایره  دیده می شود. ارتفاع بنا حدود 4 متر و قطر آن نیز 5/4 متر است و قدمت آن به دوران عیلامی ها بر میگردد

داخل بنا به نشانه آناهیتا و مهر، هشت ضلعى می باشد و در هر ضلع، درگاهى هلالى شکل دیده می شود. دو درگاه از میان این هشت درگاهی، محل ورود به داخل بوده و درگاه ‏هاى دیگر به سبب آن ‏که از کف بنا و از سطح بیرونى کمی بیش از یک متر ارتفاع دارند، به عنوان ورودى و خروجى مورد استفاده قرار نگرفته و بیشتر به پنجره شباهت دارند.

هنگام گشت در تور اصفهان میبینید که در ساخت بنای آتشگاه از مصالحی مانند خشت خام، خاک رس، ساقه گیاه نی، گچ، آهک و آجر استفاده شده است.آتش این آتشگاه در گذشته همیشه روشن بوده است. برای اطلاعات بیشتر میتوانید روی کلمه آتشگاه اصفهان کلیک یا تاچ کنید.

تور اصفهان آتشگاه اصفهان

آرامگاه بابا قاسم

آرامگاه بابا قاسم که از بزرگان اهل تصوف در اواخر دوران ایلخانی بود، توسط طالوت دامغانی در چند قدمی مدرسه ای که وی در آن درس می داد ، ساخته شده است. بابا قاسم در سال ۷۴۱ هجری قمری دار فانی را وداع گفته و توسط شاگردانش به خاک سپرده می شود. از قرن هشتم تا دهم هجری عده ای از عرفا و صوفیه در اصفهان زندگی می کرده اند که عنوان بابا داشته اند. این عنوان را برای احترام و بزرگداشت به نام آنها اضافه می کردند که بابا قاسم نیز یکی از این عرفا بوده است.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه آرامگاه بابا قاسم کلیک کنید.

آرامگاه بابا قاسم اصفهان

آرامگاه صائب تبریزی

یکی از بناهای تاریخی شهر اصفهان می باشد که در کنار نهر نیاصرم،  خیابان صائب قرار گرفته است. میرزا محمد علی بیگ صائب تبریزی از شاعران مشهور قرن یازدهم هجری قمری می باشد. خانواده او اهل تبریز بوده اند اما در زمان صفویه به دستور شاه عباس اول از تبریز کوچ کرده و در محله عباس آباد اصفهان ساکن شدند. وی در سال 1016 هجری قمری در اصفهان به دنیا آمد.

در دوران صفویه، شاهان به سبب تسلط زبان ترکی، شاعران فارسی زبان را مورد احترام و تکریم قرار نمی دادند. به همین دلیل صائب به همراه پدرش به دربار تیموریان هند رفت، اما در سال 1042 هجری قمری به ایران بازگشته و مجددا در اصفهان اقامت می گزیند. شاه عباس دوم صفوی به خاطر مقام والای این شاعر که در بین مردم داشت، لقب ملک‌ الشعرایی را  به وی اعطا می کند.در تور اصفهان از تهران میتوانید از این اثر دیدنی بازدید کنید.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه آرامگاه صائب تبریزی کلیک کنید.

آرامگاه صائب تبریزی

بازار بزرگ اصفهان

بازار اصفهان یکی از بزرگ ترین و زیباترین بازارهای ایران است. این بازار را به علت مجاورت با گنبد نظام الملک و مسجد جامع، بازار نظامیه یا نظام الملکی نیز می نامند. در این بازار مغازه هایی وجود دارد که از 400 سال پیش تا امروز به عرضه تنها یک نوع کالا مبادرت نموده‌اند.  بازار های کنونی اصفهان در دوره صفویه، هم زمان با بنا های میدان بزرگ و مجموعه آثار اطراف آن پدید آمده و توسعه یافته است. ناصر خسرو در سال ۴۴۴ هجری قمری نیز، از عظمت بازار اصفهان در آن دوران یاد کرده است.

بازار بزرگ اصفهان از سردر قیصریه تا سردر مسجد اصفهان امتداد دارد. سردر قیصریه بنایی است در ورودی اصلی این بازار که در گذشته راه اصلی بازار بزرگ اصفهان بوده ‌است.در تورهای اصفهان میتوانید کل این بازار زیبا را از نزدیک ببینید و لذت ببرید.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه بازار بزرگ اصفهان کلیک کنید.

بازار بزرگ اصفهان

بازار قیصریه اصفهان

شهر زیبای اصفهان دارای بازارهای متعددی می باشد که از مهمترین این بازارها می توان به بازار قیصریه یا بازار سلطانی اشاره کرد. این بازار در شمال میدان امام قرار گرفته است و میدان امام  را به میدان عتیق متصل می سازد. بازار قیصریه در سال 1029 هجری قمری در زمان صفویه ساخته شده است و در آن زمان یکی از باشکوه ترین بازارهای ایران و بزرگترین مرکز داد و ستد به شمار می رفته است و جمعیت زیادی در آن به داد و ستد میپرداختند. انواع پارچه های گران قیمت و خاص و اجناس مختلف در این بازار یافت می شد. دروازه باشكوه و بسیار زیبای آن نيز قيصريه ناميده مي شد.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه بازار قیصریه اصفهان کلیک کنید.

بازار قیصریه اصفهان

باغ پرندگان اصفهان

باغ پرندگان مجموعه ای تفریحی، علمی و تحقیقاتی می باشد که در حدود ۴ کیلو متری غرب پل وحید اصفهان با مساحتی بالغ بر ۵۵ هزار متر مربع در سال ۱۳۷۵ توسط شهرداری اصفهان احداث گردیده است. این باغ یکی از نقاط دیدنی و زیبای شهر اصفهان می باشد که گردشگران زیادی را به خود جلب کرده است.البته در تهران نمونه کوچکی از این باغ هست ولی در اصفهان نمونه های بیشتری از پرندگان را خواهید دید.

محوطه داخلی باغ پرندگان، ۱۷ هزار متر مربع وسعت داشته و فضای آن بسیار سرسبز و زیبا می باشد. در این مجموعه حدود ۴۰۰۰ قطعه پرنده در۱۳۰ گونه مختلف وجود دارد. این پرندگان از ایران و دیگر کشورهای جهان مانند استرالیا، اندونزی، چین و تانزانیا گردآوری شده‌اند. بسته به شرایط زندگی طبیعی پرندگان ، زیستگاه های متفاوتی برای آنها در نظر گرفته شده است وقتی با تور اصفهان با قطار به این شهر سفر میکنید حتما پیشنهاد میدهم از این باغ دیدن کنید بخصوص اگر در همراهان شما کودک نیز باشد ، بسیار مفرح خواهد بود.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه باغ پرندگان اصفهان کلیک کنید.

باغ پرندگان اصفهان

کاخ چهل ستون

باغ چهلستون که در تور تهران اصفهان از آن دیدن میکنید باغی بزرگ و در حدود 70 هزار متر مربع می باشد که در دوره شاه‏ عباس اول؛ در ابتدای قرن یازدهم هجری قمری احداث گردیده است. در این باغ شاه عباس، کوشکی به شکل کلاه فرنگی بنا کرد که این کوشک بنای اولیه کاخ چهلستون می باشد.

تعداد ستون های ایوان این کاخ بیست عدد می باشد، اما انعکاس آنها در آب حوض زیبای مقابلش باعث شده تا این کاخ را چهلستون بنامند و از قدیم الایام به این نام مشهور شده است. علاوه بر این ، در ایران قدیم عدد چهل را برای بیان تعدد و فراوانی چیزی استفاده می کردند و وجه تسمیه این عمارت به چهلستون می‌تواند به علت تعداد زیاد ستون های این کاخ نیز باشد.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه کاخ چهل ستون کلیک کنید.

کاخ چهل ستون اصفهان

پل جویی اصفهان

پل جویی یکی دیگر از پل های شهر تاریخی و زیبای اصفهان می باشد که به دستور شاه عباس دوم، به منظور ارتباط باغ های سلطنتی در ساحل شمالی و جنوبی زاینده رود، در سال 1065 هجری قمری ساخته شده است. این پل بین پل خواجو و سی و سه پل قرار گرفته است.

از آنجایی که یک جوی باریک بر روی پل قرار دارد به آن پل جویی گفته می شود و گاهی اوقات به اشتباه به نام پل چوبی خوانده می شود در حالی که در بنای آن، اصلا از چوب استفاده نشده است. به دلیل مجاورت این پل با هفت کاخ از کاخ های سلطنتی عصر شاه عباس دوم، پل هفت دست نیز نام داشته و برخی نام اصلی آن را پل سعادت‌آباد می دادند. از طرفی به دلیل آنکه در بخش شرقی و غربی این پل، آب رودخانه بر روی هم انباشته می‌شده و به گونه دریاچه‌ای در می‌آمد، به آن پل دریاچه نیز می‌گفته‌اند.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه پل جویی کلیک کنید.

پل جویی اصفهان

دیدار از پل خواجو

پل خواجو یا پل شاهی در انتهای جنوبی خیابان خواجو و بر روی رودخانه زاینده رود قرار گرفته است. این پل بر روی ویرانه های پلی به نام پل حسن بیک که مربوط به دوره تیموری بوده، به دستور شاه عباس دوم ساخته شده است.

این پل تاریخی عناوین بسیاری دارد. به سبب قرار گرفتن در محله خواجو ، به پل خواجو معروف است. اما به دلیل اینکه در راه تکیه بابا رکن الدین، عارف مشهور نیز قرار داشته، به نام پل بابا رکن الدین نیز خوانده می شود. از طرفی چون شالوده پل در زمان حسن بیک ترکمان ریخته شده است به پل حسن آباد نیز شهرت داشته و باز به علت آنکه مسافران اصفهان از روی این پل عبور می کردند به پل شیراز نیز نامیده شده است. همه مسافران از این پل دیدن می کنند و زیبایی آن را بخصوص در شب از نزدیک مشاهده میکنند.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه پل خواجو کلیک کنید.

پل خواجو اصفهان

چهار باغ عباسی

در اواخر قرن شانزدهم میلادی و در زمان حکومت شاه عباس اول خیابانی بین دروازه دولت و سی و سه پل بنا گردیده که به چهار باغ عباسی معروف است. این خیابان تاریخی به همراه چهار باغ بالا  در شهر زیبای اصفهان ساخته شده است. در گذشته یک جوی آب از میان این خیابان تا زاینده رود جاری بوده که در محل تقاطع‌ خیابان ها به حوض‌هایی که بدین منظور ساخته شده بودند، می‌ریخته‌ است.

یک مسیر خاص نیز برای افراد سواره در این خیابان تعیین شده بود. همچنین در اطراف آن، باغ‌ هایی قرار داشت که در بین امرا به منظور ساخت عمارت تقسیم شده بود، اما مردم عادی نیز می‌توانستند از آنها استفاده کنند. سی و سه پل یا پل الله وردی خان، خیابان چهار باغ را به دو قسمت خیابان چهار باغ بالا و چهار باغ عباسی تقسیم می‌کرد و در اصل راه ارتباط بین این خیابان بوده‌ است.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه چهار باغ عباسی کلیک کنید.

چهار باغ عباسی اصفهان

دیدار  از سی و سه پل

سی و سه پل از معروفترین و زیباترین آثار تاریخی شهر زیبای اصفهان می باشد. این پل به دستور شاه عباس اول و با نظارت سردار معروف الله وردی خان و در ابتدای قرن یازدهم هجری قمری ساخته شده است. سی و سه پل به عنوان طولانی ترین پل زاینده رود دارای 300 متر طول و 14 متر عرض می باشد. شالوده آن با سنگ و آهک و بدنه آن با آجر و گچ ساخته شده  است. مساحت این پل را سیاحان انگلیسى چهار صد و نود یارد تعیین کرده‏ اند.

این پل در گذشته دارای چهل دهانه بوده که از همه آنها آب جاری بود، اما بعدها هفت دهانه آن گرفته شده و در حال حاضر ۳۳ دهانه دارد، به همین دلیل به 33 پل یا پل ۳۳ چشمه شهرت دارد. این پل تاریخی نیز مانند پل خواجو دارای عناوین گوناگونی است.

برای اطلاعت بیشتر روی کلمه سی و سه پل کلیک کنید.

سی و سه پل اصفهان

عالی قاپو

کاخ عالى قاپو بزرگترین کاخى است که تا کنون در پایتخت یک حکومت قرار داشته و در اصل این کاخ در زمان صفویه از بهترین کاخ‌های دنیا محسوب می‌شده است و اثری ثبت شده بوده.

عالی قاپو نامی ترکی و به معنای سردر یا درگاه بلند می باشد. این کاخ در حقیقت مدخل و دروازه مرکزی تمامی قصرهایی بود که در دوران صفویه، در محدوده میدان نقش جهان ساخته شده بود. ساخت این بنا بیش از هفتاد سال طول کشیده و طی مراحل مختلف صورت گرفته است. اصل بنا در دوره شاه عباس اول احداث شده و بعد از آن طی ۵ مرحله معماری و در زمان جانشینان شاه عباس اول به خصوص شاه عباس دوم و شاه سلیمان،  ساخت و ساز آن ادامه داشته و تکمیل شده است.

کاخ عالی قاپو دارای عناوین دیگری همچون علی قاپو، دولت خانه مبارکه نقش جهان و قصر دولت خانه نیز می باشد.

برای اطلاعات بشتر روی کلمه عالی قاپو کلیک کنید.

عالی قاپو اصفهان

کلیسای وانک

کلیسای تاریخی وانک در ابتدای قرن هفدهم میلادی و در زمان شاه عباس صفوی در اراضی باغ زرشک، واقع در محله جلفای شهر اصفهان ساخته شده است. مشابه با مسجد جامع برای مسلمانان، کلیسای وانک نیز به زبان ارمنی همان کلیسای جامع نامیده می شود. این کلیسا کاملا مشابه با کلیسای سنت استپانوس جلفای آذربایجان ساخته شده است.

کلیسای وانک به نام‌های دیگری چون سن سور و آمنا پرکیچ نیز شهرت دارد. این کلیسا پس از 50 سال از تاریخ ابتدایی ساخت خود ، توسعه یافته و به صورت امروزی درآمده است. ساختمان این بنا دارای گنبدی عظیم، دیوارهای بلند و طاق‌های زیبا می باشد. سقف و سطح داخل گنبد طلا کاری شده و دور تا دور آن توسط هنرمندان ارامنه، داستان خلقت آدم و حوا در قالب نقاشی، کشیده شده است.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه کلیسای وانک کلیک کنید.

کلیسای وانک اصفهان
مدرسه چهار باغ

مدرسه چهار باغ به عنوان آخرین بنای با شکوه دوران صفویه در اصفهان شناخته می شود. این مدرسه به نام های مدرسه سلطانی و مدرسه مادر شاه نیز معروف است. این مدرسه در دوران آخرین پادشاه صفوی یعنی شاه سلطان حسین در اوایل قرن دوازدهم هجری قمری ساخته شده است.

از آنجایی که این مدرسه چهار ایوانی در زمان شاه سلطان حسین ساخته شده است، به نام سلطانی خوانده می شود و از طرفی چون در خیابان چهار باغ واقع شده است، مدرسه چهار باغ نیز نام گرفته است. در عین حال به سبب آنکه مادر شاه سلطان حسین، چند کاروانسرا، بازار و سایر نهادهای اقتصادی را وقف آن کرده است، مدرسه مادر شاه نیز گفته می شود.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه مدرسه چهار باغ کلیک کنید.

مدرسه چهار باغ اصفهان

مسجد امام

مهمترین مسجدی که در دوران صفویه در ایران و در میدان نقش جهان اصفهان ساخته شده است، مسجد شاه می باشد که به نام های مسجد جامع عباسی و مسجد سلطانی نیز شهرت داشت. در حال حاضر این به مسجد به مسجد امام تغییر نام یافته است. معمار این مسجد ، استاد علی اکبر اصفهانی ، ساخت مسجد را در اوایل قرن یازدهم هجری قمری آغاز کرده است. در سال 1047 هجری قمری و در زمان شاله سلیمان تزیین نهایی آن به پایان رسیده ‌است.

كتيبه سر در مسجد که با خط ثلث توسط استاد علي رضا عباسي نوشته شده است بیان می کند که شاه عباس اين مسجد را از مال خالص خود بنا كرده و ثواب آن را به روح جد اعظم خود شاه طهماسب، اهدا نموده است.

گنبد عظيم مسجد بیش از پنجاه متر ارتفاع دارد و ارتفاع مناره هاي داخل آن ۴۸ متر است. ارتفاع مناره هاي سر در آن نیز در ميدان امام ۴۲ متر می باشد.

برای اطلاعات بیشتر روی کلمه مسجد امام کلیک کنید.

مسجد امام اصفهان

مسجد شیخ لطف اله

به دستور شاه عباس اول و به دست معمار معروف، محمد رضا اصفهانی، در قسمت شرقی ميدان نقش جهان و روبروی کاخ عالی قاپو، مسجدی ساخته شده که به نام مسجد شیخ لطف اله شهرت دارد. در دوران صفويه این مسجد به نام مسجد صدر و مسجد فتح الله نيز شهرت داشته است. زمانی که نقشه چهار باغ و باغ هزار جريب به مرحله اجرا درآمد، طرح اين مسجد نیز ريخته شد و در دورانی که معماری صفويه به شکوفايی رسيده بود مورد بهره برداری قرار گرفت.

از ویژگی هایی که باعث زیبایی و معروفیت مسجد شیخ لطف الله شده است، می توان به اندازه کوچک و هماهنگی آن با بناهای اطراف ميدان اشاره کرد. سردر زيبا و پر کار مسجد در سال ۱۰۱۲ هجری قمری به پايان رسيده است اما بقيه مسجد و تزئينات کاشي کاری آن تا سال ۱۰۲۸ هجری قمری ادامه داشته است. کتيبه سردر، که به خط ثلث بسيار زيبا با کاشی سفيد معرق بر زمينه لاجوردی نوشته شده است، سال ۱۰۱۲ و امضاء عليرضا عباسی، خوشنويس برجسته عهد صفویه را نشان می دهد.

مسجد شیخ لطف الله اصفهان
منار جنبان اصفهان

یکی از زیباترین و شگفت انگیزترین آثار دیدنی شهر زیبای اصفهان، منار جنبان آن می باشد. در حقیقت این اثر جالب و دیدنی بقعه ای می باشد که بر مزار شیخ زاهد، عمو عبدالله ساخته شده است. منار جنبان در شش کیلومتری راه اصفهان به نجف آباد در روستایی به نام كاردالان بنا نهاده شده است. در ابتدا این بنا تنها ایوانی بوده است که بعدها دو مناره معروف به ساختمان آن اضافه شده است.

ارتفاع این بقعه ده متر و مساحت آن بیش از 145 متر مربع است. ارتفاع هر یک هر یك از دو مناره نیز از سطح زمین 17 متر می باشد. قدمت بنا به دوره ایلخانان مغول یعنی به حدود 700 سال قبل باز می گردد. معماری ساختمان بسیار خاص و منحصر به فرد است و تنها سازه لرزان کشور می باشد.

منار جنبان اصفهان

کاخ هشت بهشت

یکی از کاخ های تاریخی شهر زیبای اصفهان، کاخ هشت بهشت می باشد که روزگاری زیباترین کاخ عالم نامیده می شده است. این کاخ در زمان شاه سلیمان صفوی در نزدیکی باغ بلبل ساخته شده است. باغ وسیعی که عمارت هشت بهشت در آن قرار دارد در گذشته، جزئی از باغ نقش جهان بوده که شاه اسماعیل اول آن را احداث کرده بود.

بنا به گفته برخی مورخان، این باغ، محل سکونت هشت سوگلی حرم پادشاه بوده که چهار نفر از آنها در طبقه اول و چهار نفر دیگر نیز در طبقه دوم مستقر شده بودند. ساختمان دو طبقه کاخ، بر روی یک پایه هشت ضلعی به ارتفاع 130 سانت‌متر احداث شده است.

کاخ هشت بهشت اصفهان

نقشه اصفهان در گوگل مپ

اطلاعات جاهای دیدنی فارا گشت کوروش

مکانهای دیدنی اصفهان از جاذبه های اصلی این استان هستند. اصفهان جاهای دیدنی فوق العاده زیبای زیادی دارد که با دیدن اونها لذت هر نوع سفری دو چندان میشود. اگر میخواهی بدونی که این شهر چه جاذبه هایی داره، صفحه وبلاگ تخصصی اصفهان رو که برات آماده کردیم میتونی ببینی. مطمئنا خوشت میاد:

اگر مشتاق هستی یه مسافرت فوق العاده بیاد ماندنی به اصفهان داشته باشی و لذت بردی از خوندن اطلاعات فوق العاده مکانهای دیدنی اصفهان که برات شرح دادیم و میخواهی از نزدیک دیدنش رو تجربه کنی؛ صفحه تور اصفهان فارا گشت رو حتما ببین. ( برای انتخاب یه سفر فراموش نشدنی کمکت میکنه. )

اطلاعات کامل تورها فارا گشت کوروش کبیر
اطلاعات کامل هتل ها فارا گشت

تصمیم گرفتی بری به اصفهان و جذابیت های این شهر رو ببینی؟ مطمئنا یکی از دغدغه هات انتخاب محل اقامتی خواهد بود که قرار است شب را در آنجا استراحت کنی، این محل اقامت باید از نظر تمیزی، امکانات و قیمت مناسب سلیقه شما باشه. سلیقه شما چیه؟ صفحه هتل های اصفهان کاملترین اطلاعات رو درباره هتل ها به شما میده تا بهترین انتخاب محل اقامت رو داشته باشی:

وقتی با آژانس مسافرتی فارا گشت تماس میگیرید همکاران ما به تمامیه سوالات شما درباره جاهای دیدنی اصفهان، مدت زمان سفر به اصفهان، امکانات و درجه هتل های پکیج تور اصفهان ارزان عادی یا تور اصفهان نوروز و خدمات گشت ها و بهترین راهکارها پاسخ میدهند پس خیالتان راحت باشد.

پاسخگویی به همه شما عزیزان یکی از وظایف مورد علاقهٔ ماست. پس برای دریافت اطلاعات بیشتر و زمان و شرایط رزرو تور می‌توانید با شماره تلفن های زیر تماس حاصل فرمایید.

 

02186037414
09208008108
تور اصفهان آژانس فارا گشت کوروش کبیر

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

پیمایش به بالا